Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Sid2007

14. 3. 2009 18:25
Neumane: Klaus, J. Izrael, ROY INNES jsou OK?

viz Google "Roy Innis, CORE, Congress for Racial Equality" totálně profláknutý člověk, který šéfuje pseudo (shell) miniorganizaci CORE, ze které si udělal rodinnou dojnou kravku, nevchává se, jako Klaus, najímat propagandistickým nástrojem tabákových a naftaršských firem tzv Heartland Institutem, který "konferenci" organizuje, jako "černošský konzervativec: KLAUS nezákonně, ač vysoký ústavní činitel, bere honiráře? Pane Neumanne: mohou, podle zákona tyto pbrát třeba pstavní činitelé USA? Odpověď: ABSOLUTNĚ NE. Heartland a jeho "KUءACKÁ LÓŽE" na internet stránkách: Kde podobně "odbornými studiemi" jako Philip Morris u nás vládě dokazoval, že když nezvýší daň z cigaret "ušetří" protože lidé umřou dřív, netřeba jim latit důchod ... dokazují, že kouření a žvýkání tabáku neškodí, že to je svobodu omezující levičácká propaganda. TO JE HERATLAND Institute, pořadatel "konference" Jurij Izrael, exšéf meterool úst SSSR, 3 týdny tajil info o poghybu radialt mraku z Černobylu. To je "společnost"

0 0
možnosti
S

Sid2007

14. 3. 2009 18:35
p. Neumane: Je tento klip Glenn Becka s VK žurnalismem?

Loni, 3. a 4.3., u příležitosti 1. ročníku PROPAGANDY, pseudokonference o změně klimatu organiźované Heartland "institutem", nástrojem tabákových a naftačských firem, kde jejich správní rada je jako Kdo je kdo ve vedení u nás nechvalně známého Philip Morris (viz jejich výše zmíněná, také "odborná studie" tlačící na vládu ČR aby nezvyšovala daň z cigaret, protože "ušetří" tím, že kuřáci dříve umřou, což - pane Neumane, je to tak? - způsobilo i v USA, nejen v NPR ale i hlavních TV poprask, co si Philip Morris v Klausově ČR může dovolit, Klaus dal GLENN BECKovi, vykřičenému, dryýčnikovi z TV (též expacientovi psychiatrie, jehož matka atd. se sebevrařidili) rozhovory. Pane Neumane. Jako skorožurnalista a komentátor, považujete tyto rozhovory Klaus - Beck za žurnalistiku? Becka za žurnalistu? Hájí v nich Klaus národní zájmy, prospívá ČR? Je v rámci ústavního mandátu? Ne: je na MELOUCHU, zneužívá a za úplatu nechává zneužívat prestiž úřadu prezidenta ČR takovýmto zájmům.

0 0
možnosti
PA

agu

17. 2. 2009 3:47
naprosty souhlas

al gore byl herec. zajimalo by me kdo je scenarista. kazdopadne vrti psem.

0 0
možnosti
RR

rezjir

17. 2. 2009 3:13
Skeptikové stojí ale před úkolem

výloučit vliv člověka na přírodu specielně na globální změny klimatu; Pokud tento vliv existuje, pak že nelze minimalizovat, že by náklady na tuto minimalizaci převyšovaly kladné efekty této minimalizace.

Skutečně např. omezení produkce freonů nebylo pozitivním jevem ?

0 0
možnosti
K

K-D

17. 2. 2009 8:03
Re: Skeptikové stojí ale před úkolem

Někdy se tvrdí, že ozonová díra se začala snižovat dříve, než se projevil zákaz freonů.

Ale kdo si uvědomuje, že UV záření se díky ozonové díře změnilo asi tal, že jeho vliv odpovídal přestěhování z Mělníka do Českých Budějovic?

0 0
možnosti
VF

Hackyfish

17. 2. 2009 2:46
..........

A tak máme se chovat lépe k přírodě a planetě kde žijeme...nebo ne...? O tom by jste měli psát! jak a co udělat...a proč...ne se hádat-jestli oteplování je,nebo není...a kdo to způsobil...V

0 0
možnosti
JS

jozka skocdopole

17. 2. 2009 3:41
Re: ..........

To musis vysvetlit tem agresivnim, hard-core enviromentalistum.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3041x
novinář a publicista trvale v USA

Seznam rubrik