Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

whocares

2. 2. 2008 23:23
Super !

R^

0 0
možnosti

Pepa

2. 2. 2008 12:23
Čína pochopila potřebu zdrojů hledat v Africe

USA hledají štěstí v Kazachstánu, aby důvod k roztřískání světa byl jasný a rychlý. USA chtějí to rychle, pokud ještě mají převahu v technice.Tu však USA ztrácí a ztrácí i na hodnotě dolar, zbrojaři se neufinancují, proto se USA zadlužují více než je zdrávo.

Boje o zdroje předzamenají vývoj na 20-30 let až vše vyústí v rozsáhlý konflikt v jihozápadní ASII-odnesou to i Kazaši, když chtějí. Střední Evropa chce radar a základnu!!! POZOR jsme tak blbý nebo zaplacení kreténi???

Proč vytváříme cíle pro napadení v tak turbuletní době. Co nám to vládne za HOVADA!!! Zelený idioté! Nebo nyní USA pacholci. Co po nich v EVropě zůstane? Spáleniště!!!To je za 18 let vývoje smutný výsledek, tehdy dlouhodobý mír, dnes roky od války! Co na to NATO??? Mlží a hledá pro své podřadné členy lstivé vize.

Např v Turecku je také pěkný kopec na ochranu USA. Svět je jedna přetvářka, prostor pro komedianty a herce s nízkým vzděláním lépe žádným či vojenským!! Voják jenom natahuje ruku pro prachy.

0 0
možnosti

Viper

2. 2. 2008 15:37
Re: Čína pochopila potřebu zdrojů hledat v Africe

Dementiku, demente: "Po USA zustalo spaleniste v Evrope po roce 1918 a take po roce 1945"........ze???RvRvRv:-©;-€;-O(Y)

0 0
možnosti

Pepa

2. 2. 2008 11:57
Strategické zájmy se tají proto jsou strategické a ne obecné

Lze odhadnout vývoj USA v dalších letech: 1) fixace světového platidla USD 2) export demokracie i tam, kde to není vhodné  3) prodej licencí,frančíz a jiných práv,  4) zapojit do dohledávání plagiátortví státní instituce-namísto privátní dohled   5) získat politický vliv ve státních orgánech a dodávat předraženou vojenskou techniku 1kus OKT za 100 mil Kč, když nákladová cena je 20 mil Kč...atd. Našim politikům je zřejmě jedno, zda bude z české kotliny jaderné spáleniště v USA zájmu, nebo zda jim vše odevzdáme za ohnivou vodu a zrcátka??? V jejich očích jsme novodobí indiáni!! Proto se k nám tak chovají-vykradou Tatru, AERO a jiné společnosti.  Vždy si nějakého klauna Dlouhého,Klause aj. vždy svými zelenými papírky zkorumpují. Jedinné řešení trestat korupci testem smrti obou stran.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

2. 2. 2008 2:39
Hrozba?

Žádná hrozba. Rusko je soběstačné energeticky i v přírodních zdrojích. USA musí dovážet. Pozvolna se utahuje kruh kolem nezávislé země, ať už má vnitřní zřízení jaké chce. Jde o boj o  přírodní zdroje. 1000x opakovaná mediální lež se stává uznávanou pravdou. Ačkoli naštěstí existují burani ve vysoké politice, kteří se v záchvatu vzteku podřeknou a sdělí holou pravdu, proti komu je radar namířen. Ty rakety v Polsku jsou stejně jen zástěrka. K čemu mohou sloužit? Maximálně k tomu, že nějaký maniak připevní místo obranné hlavice desetinásobné manévrovací MIRV hlavice prvního úderu. Útočný špehovací radar je větším nebezpečím, můlže korigovat vysoce výkonné lasery na oběžné dráze. Výraz pro google - THEL nebo MTHEL. A teď si představte stovku takových kousků ve vesmíru.

0 0
možnosti

Viper

2. 2. 2008 5:26
Re: Hrozba?

Clovece, vite co? Prestanu si brat "servitky"....(Citlive povahy: NECIST DALE!) NEMOHU SE NEPTAT, KOLIK TAKOVYCH SILENCU A MILOVNIKU SPIKLENECKYCH TEORII V CESKU ZIJE (K TEM VSEM CLENUM A FANDUM KSCM) A JAKA JE ASI SKODA, ZE VAS USA OSVOBODILO Z TOHO VASEHO NEVOLNICTVI A ZE BY JSTE MELI JIT, KAM SE VAM TAK CHCE....DO TOHO RUSKEHO-SOVETSKEHO SYSTEMU PLNEHO "PRIRODNICH SUROVIN", KATYNI, UKRAJINSKYCH HLADOMORU, GULAKU, TOTALITY A BAT'USKY PUTINA.....Do svidanja duraki!RvRvRv;-€(Y)

0 0
možnosti

AncientMariner

2. 2. 2008 0:44
Hmmm...

Jó, chorobnou americkou touhu po expanzi si ještě v*dsereme. Všichni.

0 0
možnosti

Martin Jirousek

1. 2. 2008 22:09
Z toho nemám velkou radost

Ačkoli rakety v Polsku byly na přetřesu již dlouho, daleko více mě zarazila informace o výcviku Kazašské armády na úroveň NATO. Zatím na to v diskuzi nikdo nereagoval, ale vidím v tom vážný problém. Začínají Rusko uzavírat kolem dokola. To se skutečně Putinovi líbit nebude. Nelíbí se to ani mě a fanoušek Putina nejsem.

0 0
možnosti

teri

1. 2. 2008 22:41
Re: Z toho nemám velkou radost

Spíš bych měla strach z toho, co se Putinovi líbí.

0 0
možnosti

rezjir

1. 2. 2008 20:59
Neustále neexistují odpovědi na následující tři otázky

1) Podle kterého článku ústavy budete postupovat při schvalování radaru v Parlamentu, když česká ústavá zná jedině možnost úmístění obranného zařízení, vlastněného mezinárodní organizací?

2) Jak chcete schválit radar i antirakety, když členské státy NATO přijaly počátkem 90.let závazek, že nebudou své ozbrojené síly úmísťovat východně od Německa,

3) Jak chcete schválit radar a antirakety, když Prohlášení ministrů zahraničních věcí budoucích stálých členů Rady bezpečnosti OSN v r. 1943 v Moskvě, zřejmě z podnětu právě USA zavázalo své signatáře k tomu, že nesmí bez vzájemné dohody umístit své ozbrojené síly mimo hranice svého státu?

V podstatě americký radar v Česku lze umístit jen tehdy, bude-li to schváleno Radou bezpečnosti OSN a bude-li následně změněna česká ústava.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3041x
novinář a publicista trvale v USA

Seznam rubrik